初一上册英语Unit7同步练习题含答案

宇晴 1172分享

  初一的学生在复习英语Unit7的时候,可以尝试多做同步练习题,这样对巩固知识点很有帮助。小编为大家推荐了相关试题,希望可以帮助到大家!

  初一上册英语Unit7练习题

  基础训练

  一、单项选择

  1.The Clothes Store sweater in many colors for only 15 dollars.

  A.sells B.buys C.takes D.plays

  2.There are many shorts sale in the store.

  A.for B.on C.at D.in

  3.—What’s the of this sweater?

  —It's 35 dollars.

  A.price B.color C.store D.number

  4.—Do you know the girl red?

  —Yes, she is my sister, Lucy.

  A.In B.at C.with D.on

  二、从方框中选择恰当的短语完成下列句子

  at good prices, a pair of, in red, come to,

  great sale, clothes store

  1.His parents have a big .

  2.Let's buy some clothes at their .

  3.The skirt is Mary's.

  4. my birthday party(聚会) next week.

  5.Mr. Green sells fruit .

  6.My brother has black sports shoes.

  进阶训练

  三、根据汉语意思完成句子

  1.来为你买衣服吧,我们的服装大减价!

  Come and your clothes our great !

  2.对于男孩们,我们有黑色的裤子,仅卖23美元。

  boys, we have black only 23 dollars.

  3.对于女孩们,我们有紫色的裙子,仅卖20美元。

  girls, we have skirts purple only 20 dollars.

  4.我们所有的衣服都价格优惠。

  We all our clothes very good prices.

  5.这双鞋仅售26美元。

  This of is only 26 dollars.

  6.那件红色的毛衣多少钱?

  is that red sweater?

  四、阅读理解

  Hello, everyone! Come and buy your clothes at Smith's Clothes Store! We have some clothes at very good prices. Do you like sweaters? We have sweaters in all colors for 60 dollars each! Do you need bags for sports or school? We have great bags for only 8 dollars! For young boys and girls, we have T-shirts in red, yellow, white and black for only 10 dollars. And socks in all colors for 2 dollars! And that's not all. Come to Smith's Clothes Store now!

  ( )1.The in all colors are at the price of 60 dollars each.

  A.bags B.sweaters

  C.T-shirts D.socks

  ( )2.The bag is only dollars.

  A.5 B.6 C.7 D.8

  ( )3.You can buy a yellow Tshirt for dollars.

  A.15 B.20 C.10 D.30

  ( )4.You want to buy a sweater and a bag, and how much are they?

  A.$68. B.$70. C.$79. D.$89.

  ( )5.Can you buy blue socks in this store?

  A.No, I can't. B.Yes, I can.

  C.No, I can. D.Yes, I can't.

  初一上册英语练习题答案

  基础训练

  一、1.A解析:sell意为“卖”,buy意为“买”,take意为“带走”,play意为“玩”。服装店是卖衣服的地方。故选A。

  2.B解析:on sale意为“特价销售”。

  3.A解析:根据答语可知问句询问价格,“What’s the price of…?”意为“……的价格是多少?”。

  4.A解析:句意:——你认识那个穿红衣服的女孩吗?——是的,她是我的妹妹露西。“in+表示颜色的名词”表示“穿……颜色的衣服”。

  二、1.clothes store2.great sale3.in red4.Come to

  5.at good prices6.a pair of

  进阶训练

  三、1.buy; at; sale2.For; trousers for3.For; in; for

  4.sell; at5.pair; shoes6.How much

  四、1.B解析:由第五句可知毛衣的价格是60美元。

  2.D解析:由第七句可知包的价格是8美元。

  3.C解析:由倒数第四句可知黄色T恤衫的价格是10美元。

  4.A解析:毛衣的价格是60美元,包的价格是8美元,共计68美元。

  5.B解析:由倒数第三句可知,在这里你可以买到所有颜色的袜子。故选B。

初一上册英语Unit7同步练习题含答案

初一的学生在复习英语Unit7的时候,可以尝试多做同步练习题,这样对巩固知识点很有帮助。小编为大家推荐了相关试题,希望可以帮助到大家! 初一上册英语Unit7练习题 基础训练 一、
推荐度:
点击下载文档文档为doc格式