英语同步练习的答案

跃瀚1373分享

语数英最为三门主课,看起来毫不相干,但三科的学习方法其实基本都是一样的,数学记公式,语文记古诗,英语记单词。学习英语,需要把陌生的单词片语和句型语法不断的熟悉和熟练。下面是小编给大家整理的一些英语同步练习的答案,希望对大家有所帮助。

小学三年级英语练习题及参考答案

一、单项选择

1.He often ____ me ___ my English.

A. helps, with   B. help, with

C. helps, learnt   D. help, learn

2.Sorry, I can’t go with you. I have to ______ my little cousin.

A. take care   B. look at

C. babysit   D.babysitter

3.Have you ever argued _____ your parents?

A. with   B.to   C.on   D. of

4.The match made them ______ at last.

A.ppily   B.uickly   C.lowly   D.riendly

5.Some of the boys enjoy ______ football.

A. play   B.laying   C. play   D.layed

二、阅读理解

Once an old man was walking in a street with his horse. It was raining hard. The old man was cold because he was walking in the rain. He wanted to stay in a restaurant. It was a quarter past three in the afternoon. The old man got to a small restaurant. There were a lot of people in it. The old man couldn’t come near the fire. He thought and thought. At last he said to the waiters, “take some fish to my horse.” The waiter and the people were very surprised. The waiter said,” A horse doesn’t eat fish.” The old man told the waiter,” This horse is very interesting. It can sing, dance and does all kinds of things. It can eat fish, too.” So the waiter brought the horse some fish. All the people in the restaurant ran out to see the horse eat fish except the old man. Now the old man sat beside the fire. After a while the waiter came back and said,” Your horse didn’t eat any fish.” The old man said,” All right, take the fish back and put it on the table. I’ll eat it.”

1. The old man felt very cold because______.

A. was a cloudy and windy day.

B.It snowed.

C.e had traveled in the heavy rain

D. was hungry.

2. The people in the restaurant all ran out because _____.

A.y wanted to see the old man.

B.ey wanted to see the horse eating fish.

C.ey had been told there came the horse.

D.ere was no fire over the stove.

3. Indeed, the horse can neither _____ nor ____ nor______.

A. walk---speak----eat

B.ng---dance---sleep

C.ng---dance---eat fish

D.eak---walk---sit

4. All the people in the restaurant rushed out_____ but______.

A. see the horse sing---the old man

B. watch the horse play games---the waiter

C. look for the horse---the old man

D. see the horse eat fish---the old man

5. Why did the old man ask the waiter to take some fish to his horse? Because _____.

A.s horse liked eating fish

B. was cold

C. wanted to sit by the fire, but wasn’t able to do so at first.

D. himself also liked to eat fish.

【参考答案】

一. 单项选择

1.A 解析:help sb with sth帮助某人做某事,要注意单三。

2.C 解析:babysit临时受雇佣替外出的父母照料(孩子)。这个词在外国很常见,但课本上很少学到。即使不认

识这个词,其实也能做出来。如果是A,应该是take care of,B是看的意思,不行,D以er结尾应该是名词,只能选C。

3.A 解析:argue with与某人争论

4.D 解析:本题与选项的句意无关,主要根据make的用法来做,make做使役动词时有make sb +adj.的用法,应该   选择形容词friendly.

5.B 解析:enjoy后面应该跟doing。

二. 阅读理解

1.C 解析:本题从第二句就可得出答案。

2.B 解析:本题从倒数第四行可以得出答案。

3.C

4.D

5.C 解析:本题从第四行跟第五行便可得出答案。

人教版四年级下册英语配套同步练习册答案:Unit 3 Part C

一、ball tall nurse warm

二、1、tall

2、weather

3、sunny

4、warm

三、1、连ls it cold? Yes, it is. It's snowy.

2、What's the weather? It's sunny and hot.

3、1S it hot? No,it isn't. It's cold.

4、Can we fly our kites? Yes, you can.

四、1、× 2、× 3、√ 4、√

五、1、snowy

2、cold

3、hot

4、sunny

5、cloudy

小学五年级期末英语练习题及参考答案

一、按要求写语音

1.bad[反义词]________________ 2.clean[反义词]________________________

3.these[单数形式]___________________4.I[宾格]_________________________

5.are not[缩写形式]__________________6.let’s[完整形式]_____________________

7.lady[复数形式]____________________8.two[同音词]_______________________

9.right[反义词]______________________10.lose lcttd[缩写形式]___________________

二、选择填空

1.I usually_______cakes on SAturday

A.make  B.makes  C.am making  D.making

2.She_________to play chess with her father.

A.want  B.wanting  C.wants  D.go

3.Open the window,___________?

A.don’t you  B.don;t we  C.shall I  D.will you

4.There_________a basketball match tomorrow.

A.be  B.will be  C.are  D.will

5.I am going to____________the piano tomorrow afternoon

A.playing  B.played  C.play  D.to play

6.________Kate and Jane going__________see a film tomorrow ?

A.Is,to  B.Are,to  C.are,/  D.Are,are

7.—Excuse me,where’s the Bank of China?—_________

A.It’s there  B.Thank you  C.It’s next to the park .This way,please   D.It’s not far

8.What’s________like today?

A.it  B.weather  C.the weather  D.it’s

9.—how’s the weather?

—How’s the weathr?

A.tall  B.fine  C.new  D.old

10.__________are these?

A.Where  B.What  C.When  D.Is’s

三.用所给词的适当形式填空

1.Nancy is going to__________[play] the piano at the concert

2.Ma Lin,it’syour turn.You are the__________[five]

3.Sorry,I am late.Because the bus is__________[late] than yesterday.

4.Look,there are a lot of_________[orange]in the basket.

参考答案:

一、1.eleventh  2. diry  3.this  4.their  5. aren’t   6.let us  7.ladies  8.too  9.wrong  10. isn’t

二、1.A  2.C  3.D  4.B  5.C     6.B  7.C  8.C  9.B  10.B

三、1.play  2.fifth  3.later  4.oranges


英语同步练习的答案相关文章:

四年级上册英语同步练习答案必备

初中英语名词同步练习题含答案

高考英语词汇同步练习题带答案

同步练习英语习题必备

中考英语词汇同步练习题带答案

六年级英语上册Unit 1同步练习题带答案

2021初三的英语同步练习题

2021三年级的英语同步练习

英语知识点同步练习

三年级英语同步练习必备

    英语同步练习的答案

    语数英最为三门主课,看起来毫不相干,但三科的学习方法其实基本都是一样的,数学记公式,语文记古诗,英语记单词。学习英语,需要把陌生的单词片语和句型语法不断的熟悉和熟练。下面是小编给大家整理的一些英语同步
    推荐度:
    点击下载文档文档为doc格式

    相关推荐

    七年级上下册英语同步练习答案
    七年级上下册英语同步练习答案

    学习外语并不难,学习外语就像交朋友一样,朋友是越交越熟的,天天见面,朋友之间就亲密无间了。重复重复再重复,熟练熟练再熟练,是学会英语的不二法门。下面是小编给大家整理的一些七年级上册英语同步练习的答案,

    七年级英语同步练习答案
    七年级英语同步练习答案

    语数英最为三门主课,看起来毫不相干,但三科的学习方法其实基本都是一样的,数学记公式,语文记古诗,英语记单词。学习英语,需要把陌生的单词片语和句型语法不断的熟悉和熟练。下面是小编给大家整理的一些七年级英